Η Cargo Group Χρυσός Χορηγός του συνεδρίου «Επιχειρησιακή Συνέχεια & Εφοδιαστική Αλυσίδα» στις 14 Οκτωβρίου 2015

Την ενεργή υποστήριξή της στη διοργάνωση συνεδρίων εφοδιαστικής αλυσίδας έδειξε για ακόμη μια φορά η Cargo Group η οποία ήταν Χρυσός Χορηγός του συνεδρίου «Επιχειρησιακή Συνέχεια & Εφοδιαστική Αλυσίδα» που διοργάνωσε το Supply Chain Institute με την επιστημονική υποστήριξη της Planning στις 14 Οκτωβρίου στο Ελαιών Loft.

Το συνέδριο στο οποίο μετείχαν περίπου 180 επαγγελματίες της Εφοδιαστικής Αλυσίδας παρουσίασε την εικόνα του κλάδου της Εφοδιαστικής Αλυσίδας όπως αυτή έχει δημιουργηθεί μετά τα capital controls και τις τάσεις που διαγράφονται τους επόμενους μήνες μέσα από εισηγήσεις διευθυντικών στελεχών από μεγάλες εμπορικές και βιομηχανικές επιχειρήσεις της χώρας, όπως και εταιρείες παροχής υπηρεσιών εφοδιαστικής αλυσίδας.

Στην ομιλία του ο Διευθύνων Σύμβουλος της Cargo Group, κ. Σπύρος Καλούσης, έδωσε έμφαση στις αλλαγές που παρατηρήθηκαν στις διεθνείς εμπορευματικές μεταφορές και μεταξύ άλλων τόνισε την ανάγκη οι επιχειρήσεις να επιμείνουν στα θέματα ασφάλειας μεταφορών και να αναζητήσουν λύσεις supply chain integration για οικονομίες κλίμακας και μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.

 

Πιστοποιήσεις

 

 

c t p a t certification

a e o certification 

iso 22000

transport and logistics award 2014

transport and logistics award 2015

 

Our website is protected by DMC Firewall!