Ο κ. Σπύρος Καλούσης ομιλητής στην εσπερίδα «Αξιόπιστες και Οικονομικές Διεθνείς Εμπορευματικές Μεταφορές»

Spiros Kalousis C.E.O. CargogroupΜε τη συμμετοχή 100 και πλέον στελεχών από τον χώρο της διαμεταφοράς, του Εμπορίου, της Βιομηχανίας και της Διεύθυνσης Τελωνείων και Ε.Φ.Κ. πραγματοποιήθηκε στις 10 Δεκεμβρίου 2015, η εσπερίδα του Supply Chain Institute υπό την αιγίδα του ΣΥΝΔΔΕ&L με θέμα «Αξιόπιστες και Οικονομικές Διεθνείς Εμπορευματικές Μεταφορές». 

 

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, αναλύθηκαν μεταξύ άλλων, ο Νέος Ενωσιακός Κώδικας που τίθεται σε ισχύ τον Μάιο του 2016  όπως και η Ενιαία Θυρίδα, τα πιστοποιητικά απλουστευμένων διαδικασιών και Εγκεκριμένου Οικονομικού Φορέα – ΑΕΟ, έγιναν παρουσιάσεις εξειδικευμένων στελεχών επιχειρήσεων και συμβούλων και πραγματοποιήθηκε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με τη συμμετοχή του κοινού. 

Μεταξύ των ομιλητών ήταν ο κ. Σπύρος Καλούσης, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Cargo Group ο οποίος, μεταξύ άλλων, ανέπτυξε τη λογική του Supply Chain Integration και παρουσίασε στους σύνεδρους τα σημεία – κλειδιά για αξιόπιστες και οικονομικές διεθνείς εμπορευματικές μεταφορές.

 

Πιστοποιήσεις

 

 

c t p a t certification

a e o certification 

iso 22000

transport and logistics award 2014

transport and logistics award 2015

 

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd