Ξεκινώντας από το 2004 η Cargo Group Services δημιούργησε και παρέχει την υπηρεσία CGL HUB Service.

Τη δημιουργία δηλαδή τελωνειακού κέντρου διανομής στην Ελλάδα προς προώθηση των εμπορευμάτων και σε χώρες των Βαλκανίων, της Κεντρικής Ευρώπης και της Αφρικής.

Μέσω της συγκεκριμένης υπηρεσίας, οι πελάτες διευκολύνονται στη μετακίνηση των προϊόντων τους χωρίς τελωνειακή διαδικασία ανά χώρα προ της πώλησης και δεν υπάρχει η ανάγκη απόκτησης κατά τόπους αντιπροσώπων. Διασφαλίζεται έτσι ταχύτερη πρόσβαση με το οικονομικότερο δυνατόν κόστος ναύλων εξαγωγής και την αποφυγή καταβολής ΦΠΑ για φορτία τρίτων χωρών που προορίζονται για τις χώρες της Ε.Ε. καθώς και διευκολύνσεις αύξησης της ταμειακής ρευστότητας όπως, για παράδειγμα η καταβολή δασμών στις 15 του επόμενου μήνα.

Κατέχοντας από το 2009 την πιστοποίηση ΑΕΟ/ΕΟΦ για Τελωνειακές Απλουστεύσεις / Ασφάλεια & Προστασία, η Cargo Group Services είναι η εταιρεία μεταφορών που πρώτη εκκίνησε στη χώρα μας την παροχή της συγκεκριμένης υπηρεσίας διασφαλίζοντας τα εξής πλεονεκτήματα:

  • Ευκολότερη υπαγωγή στις τελωνιακές απλουστεύσεις
  • Λιγότεροι φυσικοί έλεγχοι και έλεγχοι εγγραφών
  • Προτεραιότητα στη διεκπεραίωση φορτίων εάν έχουν επιλεγεί για φυσικό έλεγχο
  • Επιλογή του τόπου διενέργειας των ελέγχων
  • Καταβολή λιγότερων στοιχείων για τις συνοπτικές διασαφήσεις εισόδου/εξόδου
  • Προειδοποίηση διενέργειας ελέγχου
  • Αναγνώριση ως ασφαλούς επιχειρηματικού εταίρου από τις τελωνιακές αρχές της χώρας και της Ε.Ε., αλλά και αμοιβαία αναγνώριση στα πλαίσια των διημερών συμφωνιών μεταξύ ΕΕ και τρίτων χωρών

Πιστοποιήσεις

 

 

c t p a t certification

a e o certification 

iso 22000

transport and logistics award 2014

transport and logistics award 2015

 

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd